Hoe is de massage gun ontstaan?

22/04/2021
|
34
fit gun

Een aantal jaren geleden had nog nooit iemand gehoord van de massage gun. Nu op dit moment is dit een ware hype geworden onder de amateursporters. Dit is geen vreemd iets , want het is een enorm handig product en heeft veel meerwaarde. Bovendien zorgt het ervoor dat iemand na het sporten zeer ontspannen wordt. Hierdoor wordt het product nu dan ook veel meer gekocht en verkocht door een verschillend aantal bedrijf. Het product zelf is er echter nog niet zo heel lang en dus is het nog vrij nieuw.

Waar is deze massage gun ontstaan?

Het product bestaat al sinds 2008 maar krijgt nu pas veel aandacht. Hoe kan dat en waardoor komt dit? Om hier antwoord op te geven moeten we terug naar 2008 waar een chiropractor met de naam Jason Werseland met deze uitvinding kwam. Meneer Werseland gebruikte het apparaat voor de behandeling van een eigen rugblessure die was opgelopen tijdens een verkeersongeluk. Het apparaat zelf voert druk op het spierweefsel en doet dit door gebruik te maken van kloppende en trillende bewegingen. Dit heeft tal van voordelen en zorgt er onder andere voor dat er een betere revalidatie na een blessure gerealiseerd kan worden en daardoor de kans op stijve spieren na een workout afneemt. Hierdoor is dan ook het bedrijf Thera Gun ontstaan, wat al snel een hit werd onder professionele sporters.

Gerelateerd nieuws  Alles wat je moet weten over de herkomst van drinkwater

De massage gun voor amateursporters

Onder de amateursporters heeft het een tijd geduurd voordat de massage gun aandacht kreeg. Dit is pas echt duidelijk geworden sinds een aantal jaar. Hoewel het gebruik van dit apparaat door professionele sporters heeft geholpen om het product bekender te maken, is het product pas echt bekend geworden onder de massa nadat fabrikanten het product betaalbaarder gingen maken. De originele Thera Gun kost honderden euro's terwijl de alternatieven als verkrijgbaar zijn vanaf €100. Hierdoor is de instapdrempel voor de consument veel kleiner geworden en dus is het makkelijker geworden om deze aan te schaffen.

Waar kan je deze massage gun voor gebruiken?

Dit handige apparaat is vooral handig voor kleine behandelingen. Voor intensieve en uitgebreide behandelingen wordt het aangeraden om de hulp van een professional in te schakelen. Voor kleine behandelingen kan een massage gun of fit gun dus ideaal zijn en helpen om van kleine kwaaltjes af te komen.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!