Hoe ga je inbrekers tegen?

05/05/2020
|
41
sloten specialist Valkenburg
  1. Zorg voor automatische verlichting met een sensor als er beweging is. Dit kan de inbrekers afschrikken.
  2.  Zorg er ook voor dat je vuilnisbak vast staat of in ieder geval niet makkelijk te verplaatsen dit kan voor inbrekers dienen als een trap en zijn ze zo op je dag.
  3. Laat altijd een lampje aan in je huis ook al ben je er niet. Dit kan ervoor zorgen dat het toch lijkt alsof er iemand thuis is en komen ze minder snel naar binnen.
  4.  Vaak hoor je dat ze een deur zo intrappen en binnen komen, zorg daarom voor een extra slot op knie hoogte. Het extra slot zorg voor extra versteviging.
  5.  Als u een nieuwe tv, laptop of zoiets dergelijks koopt zorg dan dat u niet de papier doos voor uw huis legt om opgehaald te worden. Door de doos weten inbrekers dat er een nieuwe tv of laptop staat in je huis en is het aantrekkelijker om binnen te komen.
sloten specialist Valkenburg

Inbraak methodes

Insluipen, inbreker loopt open staande deur binnen. Deze methode is het minder risico vol omdat hij niks strafbaars doet. Als ze een bewoner tegen het lijf lopen zeggen ze sorry verkeerde huis en zijn ze zo weer weg. Hengelen, via de brieven bus word geprobeerd met een ijzer voorwerp de klink te openen of de sleutel om te draaien. Flipperen is het wegduwen van de dagschoot met behulp van een hard stuk plastic zoals een credit card of een stuk frisdrankfles. Inbreken via bovenlicht. Een bovenlicht is het kleine raam boven een deur of raam. Vaak staat het bovenlicht op een kier of is op een heel eenvoudige manier vergrendeld. Voor inbrekers is het een fluitje van een cent het bovenlicht te forceren en te openen, vooral als een kliko of ladder in de buurt is waar ze op kunnen staan. Via het bovenlicht kan de deur of raam worden geopend wanneer de sleutel nog in het slot zit. Wanneer het bovenlicht groot is of de inbreker klein kan ook nog via het bovenlicht naar binnen worden geklommen.

Gerelateerd nieuws  Emigreren naar het buitenland

Inbrekers in het zuiden

In Limburg word er redelijk veel ingebroken. De oorzaak of reden hier van is niet bekend. Als er bij u wordt ingebroken kunt u er bijna nooit iets aan doen. Je zou wel zoveel mogelijk kunnen doen om je huis te beveiligen door middel van goede sloten. In Limburg heb je bijvoorbeeld sloten specialist Valkenburg hier kunt u uw sloten laten maken als ze kapot zijn, omdat er ingebroken is of u kunt voor een veiliger slot kiezen die u beschermd tegen inbreken.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Als starter op weg naar je eerste huis

|
Wonen

Hoe kies ik een warmtepomp

|
Wonen

Voordelen van betondesign vloeren

|
Wonen

De voordelen van een wellness tuin

|
Wonen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!