Ethereum blijft in waarde toenemen

06/04/2021
|
29
koers ethereum

De laatste tijd is de waarde van de munt Ethereum sterk in waarde toegenomen. Dit valt goed te zien binnen de crypto beurs zelf, maar ook aan de aandacht die de munt op dit moment krijgt. Hierdoor is de munt afgelopen week voor het eerst boven de $ 2000 in waarde gekomen en dus wordt het steeds interessanter om erin te investeren. Ethereum gaat daardoor steeds meer mainstream en dat valt ook goed te zien aan al het nieuws over deze munt.

Ethereum nieuws met veel vuurwerk

Het eerste Ethereum nieuws heeft te maken met Afgelopen weekend. Toen was het namelijk feest in heel de wereld. Niet alleen door Pasen, maar nog veel meer binnen de Crypto wereld. Zo nam XRP explosief toe in waarde en bereikte Ethereum een nieuwe all time high. Kortom, genoeg te vieren dus. De waarde van Ethereum stond een week geleden nog op $ 1800 en schommelt op dit moment tussen de $ 2000/ 2100. Een grote stijging in waarde dus. Volgens veel investeerders is het vuurwerk nog niet voorbij en zullen we vrij snel een stijging zien die richting de $ 2500 gaat. De kans wordt hierop steeds groter en daardoor dus ook aannemelijker dat het gaat gebeuren. Met al dit Ethereum nieuws wordt dan ook verwacht dat het niet lang zal duren voordat dit gebeurt.

Gerelateerd nieuws  Een huis bouwen in Brabant

Trouwen met Ethereum? Waarom niet?

Als je dacht dat dit al opmerkelijk nieuws was, dan heb je dit nog niet gelezen. Afgelopen week is een stel getrouwd met behulp van Ethereum. Hoe ze dat gedaan hebben? Door een zogenaamde tokenized ring. Hiermee hebben zij hun huwelijk op de blockchain vereeuwigd. De bruiloft duurde slechts 4 minuten en de kosten waren een kleine $ 587. Dit valt in het niets bij een gemiddelde bruiloft, waarbij de kosten ongeveer $ 25000 voor een bruiloft bedragen. Kortom zeer opmerkelijk Ethereum nieuws!

Defi en Ethereum

Helaas ook iets minder goed nieuws voor Ethereum. Afgelopen weekend is er een nieuwe stablecoin gelanceerd op een DeFi platform. Hiervoor is gebruikt gemaakt van maar liefst $1,3 miljard aan Ethereum. Veel beleggers hadden verwacht hier winst uit te pakken, maar dat is niet of nauwelijks aan de orde. Dit komt doordat het een stablecoin is en daardoor vooral een stabiele waarde blijft behouden. iets minder nieuws voor Ethereum dus, maar aan de andere kant zijn er nog steeds genoeg redenen om een feestje te vieren.

Recent

De psychologie van een goede website

18/04/2024

De verschillende silhouetstijlen binnen bruidsmode

16/04/2024

Storytelling in reclame en interieur: tips

04/04/2024

Belang van een zorgverzekering voor jongvolwassenen

27/03/2024

Hoe je reizen luxer voor jezelf kan maken

23/03/2024

Meer in deze categorie

Storytelling in reclame en interieur: tips

|
Algemeen

AI in Marketing

|
Algemeen

Documentatie beheer voor bedrijven in asbest

|
Algemeen

5 Tips voor SEA optimalisaties

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!