Zoek je een bijzondere wanddecoratie voor bij jou thuis of wil je een wereldkaart cadeau doen? Er zijn tegenwoordig wereldkaarten in alle soorten en maten te krijgen. Wat dacht je van een houten wereldkaart of misschien wel een koperen, zilveren of metalen wereldkaart? Misschien zoek je een hele grote wereldkaart of juist een wat kleinere. You name it! Om je te helpen staan in dit artikel een aantal wereldkaarten.

Koperen wereldkaart

Als je kiest voor een koperen wereldkaart dan combineer je het stoere met het warme tegelijk. Doordat de wereldkaart van koper is oogt deze stoer, maar uiteindelijk wordt je huis gedecoreerd met deze wereldkaart, waardoor je ook weer het knusse en warme gevoel creëert. Het grote voordeel van deze wereldkaart is dat deze goed te combineren is met veel andere materialen. Zo past deze wereldkaart in ieder interieur.

Zilveren wereldkaart

Als je een meer robuuste wereldkaart wilt dan is een zilveren wereldkaart een goede keuze. Dit zijn de meest verkochte wereldkaarten. De wereldkaart heeft een 3D gebergte reliëf en is daardoor uniek.

Metalen wereldkaart

Ook voor een metalen wereldkaart kun je kiezen. Dit is eigenlijk een houten wereldkaart, maar dan met een echte metalen roestbruine toplaag erop. Het metaal kenmerkt zich door zijn oranje roestbruine kleur, omdat deze gevoelig is voor corrosie. Deze wereldkaart geeft je woning een industriële look.

Houten wereldkaart

De houten wereldkaart is ook erg populair tegenwoordig. Deze wereldkaart is te bestellen in meerdere houtsoorten. Op deze manier zit er altijd wel een houtsoort tussen die jou bevalt. De houtsoorten waaruit je kan kiezen zijn eiken, teak, mahonie, wengé, esdoorn, kersen en rustiek eiken.

Extra

Welk materiaal jij ook kiest voor je wereldkaart, je hebt altijd een extraatje. Zo hebben alle wereldkaarten een unieke metalen tussenlaag. Dit is leuk, want daardoor kun je met speciale magnetische pinnetjes je bestemmingen aangeven. Zo kun je altijd zien waar je al geweest bent. Je kunt de pinnetjes natuurlijk ook gebruiken om uit te stippelen waar je nog heel graag heen wilt. De pinnetjes kun je gemakkelijk online bestellen bij je wereldkaart. Kortom: je kunt de wereldkaart ook nog eens echt gebruiken!