Woon je in Limburg en wil je graag een tuinhuis op maat laten maken? Dan ben je bij Handelsonderneming Kirkels aan het juiste adres. Zij maken namelijk verschillende soorten en maten tuinhuizen in Limburg. Een tuinhuis is ideaal voor opberging of om het hele jaar door onder te zitten. Het maakt dan niet meer uit of het goed of slecht weer is.

Zorg voor een eigen inbreng

Als je een tuinhuis op maat laat maken, dan kun je verschillende persoonlijke ideeën laten meenemen in het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de dikte van de balken, de afmetingen, welk soort dak erop moet en welke houtsoort er gebruikt wordt.

De tuinhuizen van Handelsonderneming Kirkels worden uitsluitend met hout gemaakt. Dit geeft een rustige, warme en natuurlijke uitstraling. Dit past ideaal in het Limburgse landschap. De meest gebruikte houtsoorten zijn toch wel eikenhout en douglashout. Het hout kun je na montage zelf behandelen of je kunt dit door de vakmensen laten doen. Welk tuinhuis op maat Limburg je ook voor kiest, bij Kirkels weet je zeker dat je voorzien bent van een kwalitatief goed product.

Tuinhuis met veranda of overkapping

Er zijn ook nog extra mogelijkheden voor een tuinhuis. Zo kun je ervoor kiezen om een tuinhuis met een veranda of overkapping te nemen. Daar een standaard tuinhuis ideaal is voor de opslag van spullen, zo krijg je met een veranda of overkapping nieuwe mogelijkheden. Je kunt dat onder de overkapping schuilen tijdens regen en in de zomeravonden lekker lang uit de wind zitten. Ook kun je er gezellig tijd doorbrengen met vrienden of familie.

Zorg voor een mooi uitziende tuin

Nu je er toch voor gekozen hebt om een tuinhuis op maat Limburg aan te schaffen, is het een goed idee om ook de rest van de tuin te onderhouden. Niet alleen om meer groen te creëren, maar vooral voor het mooie uitzicht vanaf het terras of tuinhuis.