De gemakken van Klarna

27/04/2021
|
51
klantenservice klarna

Vrouwen hebben er wel eens van gehoord: Klarna. Klarna is een service waarbij u als klant de optie hebt om later uw bestelling te betalen. Dit is erg handig wanneer u snel iets nodig hebt voor een verrassing of er gaat iets stuk. Wanneer u het geld niet heeft kunt u het later terugbetalen. Dit moet echter binnen 14 dagen gebeuren. Wanneer u niet binnen de genoemde tijd betaald zult u in eerste instantie een herinnering krijgen. Na deze herinnering kunt u aanmaningen krijgen. Bij een aanmaning komen extra kosten kijken. Meer weten over Klarna? Lees dan snel verder!

Waar kom Klarna vandaan?

Klarna is in 2005 opgericht in Stockholm. Klarna is met het idee om betalen makkelijker te maken opgericht. Dit doet Klarna door de consumenten aankopen als eerst te laten ontvangen en later te betalen. Klarna neemt hierdoor de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group. Momenteel is Klarna Group ook de Europese leider op het gebied van online betalen. De Klarna Group heeft meer dan 3500 medewerkers en is actief op 17 verschillende markten. Daarnaast bedient Klarna Group meer dan 90 miljoen actieve gebruikers en werken zij samen met 250000 webwinkels. Klarna Group heeft als doel om internationaal de meest favoriete betaalmethode te worden.

Gerelateerd nieuws  De toekomst van duurzame energie

De service van Klarna

Klarna bied naast de service waar zij bekend om staan ook een kopers bescherming bij aankoop van producten. Klarna bied ook een app aan waarin u de klantenservice Klarna kunt vinden. Bij klantenservice Klarna kunt u via de chat vragen stellen. Deze vragen worden binnen een dag beantwoord. De chat is dan ook 24/7 beschikbaar op de Klarna app. Met de Klarna app kunt u ook een overzicht houden over uw inkomsten en uitgaven. Daarnaast kunt u ook met deze app aankopen doen bij bepaalde winkel én krijgt u exclusieve kortingen. Waar wacht u dus nog op? Download Klarna snel en ervaar zelf hoe eenvoudig betalen wordt!

klantenservice klarna

Recent

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

04/10/2023

Gezondheidsaspecten van zacht water: voordelen en overwegingen

04/10/2023

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

03/10/2023

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

22/09/2023

De verborgen schatten van SEO: ontdek de diverse specialisaties

22/09/2023

Meer in deze categorie

De voordelen van laserprinters voor kleine bedrijven

|
Algemeen

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Tips voor het beginnen van een eigen nagelstudio

|
Algemeen

Ontdek wat de beste studie is voor jou

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2023
hello world!