Boost je REM-slaap

13/07/2021
|
60
slaapmasker kopen

In een donkere kamer val je niet alleen makkelijker in slaap, de kwaliteit van jouw nachtrust zal ook significant verbeteren. In een Chinees onderzoek is gebleken dat het dan minder lang duurt voordat je in de REM-slaap komt. De REM-slaap is de diepe slaapfase wat helpt om een goede nachtrust te krijgen. Het verbetert ook de aanmaak van melatonine, het slaaphormoon. De donkere kamer zorgt er ook voor dat je niet alleen sneller in een diepe slaap komt, maar ook langer in de diepe slaap blijft.

Hierdoor heb je meer tijd om alles te verwerken en ben uitgeruster om de volgende dag te beginnen. Naast het licht van buitenaf, zoals straatlantaarns of een auto die voorbij komt, kan ook jouw wekker ervoor zorgen dat je minder diep slaapt en daardoor jouw slaappatroon verstoort.

Een goedkope oplossing is een slaapmasker kopen

Om die donkere kamer te creëren heb je gordijnen van goede kwaliteit nodig. Gordijnen van een goede kwaliteit zijn vaak niet goedkoop. Wanneer je dan weer gaat verhuizen, kan het zijn dat ze niet passen en je weer nieuwe gordijnen moet kopen. Een goedkope oplossing hiervoor is een slaapmasker kopen. Dit heeft hetzelfde effect als die dure verduisteringsgordijnen voor een schijntje van de prijs. Daarbij is het voordeel dat je het overal mee naar toe kunt nemen. Mocht je bij vrienden of familie gaan slapen, dan weet je zeker dat het donker genoeg zal zijn voor jouw nachtrust.

Gerelateerd nieuws  Koffieweetjes

Ideaal voor de reiziger

Wanneer je veel onderweg bent voor een zakenreis of vaak op vakantie gaat, dan weet je nooit zeker hoe donker het zal zijn in de hotelkamer. Om er zeker van te zijn dat jouw hotelkamer donker genoeg zal zijn, is een slaapmasker kopen een zeer goede keuze. Zo weet je zeker dat je de volgende dag vol energie zult opstaan en klaar bent voor de volgende vergadering of reis.

Ook tijdens het reizen zijn slaapmaskers ideaal om uitgerust op de bestemming aan te komen. Zo kun je namelijk in de auto (wanneer iemand anders rijdt), trein of vliegtuig net even extra rust pakken. Zo voorkom je een jetlag en ben je sneller in het ritme van de nieuwe bestemming.

slaapmasker kopen

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

|
Webshop

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Tips om gezond de feestdagen door te komen

|
Gezondheid, Lifestyle

Deze vitamines dragen bij aan een gezonder hart

|
Gezondheid
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!