Armbanden zien er mooi uit

28/06/2021
|
50
armbanden

Over het algemeen gaan sieraden nooit echt uit de mode. Natuurlijk zijn er enkele trends die voor een korte tijd komen en gaan, maar ze lijken altijd hun weg terug te vinden naar de voorgrond van onze persoonlijke collecties. De term "armband" heeft twee mogelijke wortels; een die afkomstig is van het Griekse woord "brachile" wat "van de arm" betekent, en van het Oud-Franse woord "bracel". Het is bekend dat toen vrouwen kleinere versies hiervan begonnen te dragen, ze "armbanden" werden genoemd. Destijds droegen de oude Grieken manchetten aan hun boven- en onderarm als versiering. Griekse soldaten gebruikten echter ook brede metalen en leren manchetten als onderdeel van hun uniform en voor bescherming, die later door de Romeinen werd overgenomen.

Waarom zijn armbanden zo populair

Sieraden zijn uiteraard al eeuwig oud. Armbanden zijn een snelle en gemakkelijke manier om onze uitstraling te verbeteren en zijn het ultieme accessoire om een ​​statement te maken. Ze raken nooit uit de mode en versieren onze polsen al sinds de oudheid omdat ze een gevoel van elegantie en klasse creëren. Bovendien zijn er armbanden voor elke gelegenheid en elk doel. In wezen kun je op elk moment een armband dragen om snel en gemakkelijk een beetje flair aan je outfit toe te voegen.

Kettingarmband

Kettingarmbanden zijn samengesteld uit kleine ovalen of lusjes die met elkaar verbonden zijn. Het heeft een eenvoudig en vloeiend ontwerp dat de eigenaar een klassieke uitstraling geeft. Kettingarmbanden kunnen alleen worden gedragen of je kunt er bedels aan bevestigen om het iets persoonlijker te maken. Dikke en zware kettingarmbanden worden vaak gedragen door mannen, terwijl de dunnere kettingarmbanden populair zijn bij vrouwen.

Gerelateerd nieuws  5 Redenen waarom jouw bedrijf een PR bureau moet inschakelen

Bedelarmband

Deze variëren van de traditionele bedelarmbanden met een ketting waaraan bedels zijn bevestigd, tot bedelarmbanden die zijn gemaakt van een reeks bedels, waarvan de meest populaire versies afkomstig zijn van pandora. In de oudheid droegen mensen charmes van hout, botten of klei om boze geesten of pech af te weren. Tegenwoordig worden bedelarmbanden gebruikt om familieoorsprong aan te duiden, modetrends, politieke of religieuze opvattingen of sentimentele gebeurtenissen in het leven te vertegenwoordigen. Een uniek kenmerk van bedelarmbanden is dat je de bedels continu kunt veranderen om het hele uiterlijk van je armband te veranderen.

Schakelarmband

Dit type bestaat uit meerdere afzonderlijke stukken om één hele armband te maken. Elk soort armband met stukken die aan elkaar gekoppeld zijn, kan worden beschouwd als een schakelarmband, met als meest populaire merken Tiffany en Swarovski. Ben jij op zoek naar te gekke sieraden of accessoires? Brunott helpt je graag verder! 

Recent

Zo geef je een geweldig verjaardagsfeest

17/06/2024

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat doet een marketingbureau?

22/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Meer in deze categorie

De logistieke uitdagingen van e-commerce

|
Economie, Webshop

Inzicht in het Stipp pensioen en de kosten van een uitzendkracht

|
Algemeen, Economie

Hoe behaal je het meeste rendement op je zonnepanelen

|
Economie, Wonen

Word ook een ster in netwerken

|
Economie
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!