Houd je hoofd koel tijdens warme dagen

09/10/2020
|
39
Adiabatisch koelen

In Nederland kan het tijdens de zomer op veel plekken erg heet worden. Je kan dit de hele dag of meerdere dagen merken doordat de warmte een lange tijd blijft vasthangen. Het wordt dan benauwd en dit is vooral te merken op plekken waar minder goede ventilatie is. Om deze benauwdheid te verminderen kun je gebruik maken een ventilator op kantoor of werkplek, echter heeft dit niet altijd een erg sterk effect en neemt de toegevoegde waarde van deze ventilatoren steeds meer af naarmate de temperatuur toeneemt. Gelukkig zijn er vele alternatieven beschikbaar om je hoofd koel te houden. Een van deze alternatieven is de Adiabatische koeling.

Een Adiabatische koeling gebruiken

Een mobiele koeling , ook wel adiabatische koeling genoemd, is ideaal voor het koelen van grotere ruimtes zoals kantoren of werkplekken. Ventilatoren hebben ver het algemeen minder kracht en houden tijdens extreme warmte temperatuur goed vast, waardoor koeling minimaal zal zij. Kortom, een ventilator zal dus niet altijd zorgen voor verkoeling en dus geen gewenst resultaat opleveren. Mobiele luchtkoelers of luchtkoeling kunnen in deze situaties ideaal zijn en zorgen voor een snelle temperatuur daling. Zowel in middelgrote als grote ruimtes kunnen deze koelers voor een goed resultaat zorgen en bijdragen aan een minder benauwde woon- of werk omgeving.

Gerelateerd nieuws  Zo maak jij de mooiste vakantiekiekjes!

Waar schaf je een mobiele koeling aan?

Op veel verschillende plekken in Nederland kun je een mobiele koeling aanschaffen. Bouwmarkten zijn vooral erg aantrekkelijk voor de aanschaf van deze apparaten. Waar men wel op moet letten is dat bouwmarkten vooral luchtkoelers verkopen voor particulier gebruik. Luchtkoelers die ingezet worden voor grote ruimtes of kantoren zullen daarom niet gevonden worden bij je lokale bouwmarkt. Om deze apparaten te vinden kun je gebruik maken van speciaalzaken die zich focussen op het koelen van grotere ruimtes. Binnen beide soorten zijn verschillen te noemen, en meestal zijn deze te merken in intensiteit van koelen of maximaal oppervlakte voor koelen. verder, zit er ook een prijsverschil op het gebied van merk en fabrikant. Het is daarom belangrijk om je behoeftes en eisen klaar te hebben voor je deze apparaten aanschaft.

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen

Altijd al eens een groot feest willen organiseren? Zo pak je dat aan!

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!