3 tips voor een veilige en onvergetelijke carnaval!

06/02/2023
|
47

Het carnavalsseizoen is alweer druk begonnen en de carnavalsvakantie komt alweer bijna om de hoek kijken. Het is daarom ook tijd om de laatste puntjes op de i te zetten. Ga jij verkleed als een clown met een rode neus? Of ga je toch creatiever verkleed, zoals bijvoorbeeld die ene laborant die je kan vertellen hoe je een borrelend drankje kan maken of waar 4 fma is voor jouw scheikundige experimenten? Hoe je ook verkleed wilt gaan en wat je plannen ook zijn, wij geven je 3 tips voor een veilige en onvergetelijke carnaval.

Drink met mate

Carnaval staat dan misschien wel bekend om het nuttigen van alcohol, maar dit betekent niet dat je hier onverantwoord mee om moet gaat. Drinken kan leuk zijn, maar ken je eigen grenzen en voorkom dat je in de problemen raakt. Reizen jullie als groep met de auto naar je bestemming? Zorg er dan altijd voor dat je vooraf afspreekt wie de BOB is en zal rijden.

Blijf bij je groep

Vooral wanneer je op stap gaat op onbekende plekken, of naar evenementen waar veel mensen zijn, kan het belangrijk zijn om goed in de buurt te blijven van je vrienden en familie. Spreek daarom van tevoren af dat jullie bij elkaar blijven en zorg er eventueel voor dat er een punt is waar jullie elkaar weer kunnen treffen. Zo blijft het gezellig en houd iedereen elkaar in de gaten.

Gerelateerd nieuws  Het leukste verwendagje in Rotterdam

Vertrouw je instinct en wees voorbereid

Mocht het toch zo zijn dat je in een aparte situatie terecht komt, vertrouw dan goed op je eigen instinct. Wanneer een situatie ervoor zorgt dat jij je niet veilig voelt, ga dan op zoek naar hulp. Wees hier dan ook op voorbereid en zorg voor een goed opgeladen telefoon met een noodnummer. Vergeet ook niet om dit noodnummer ergens anders te bewaren, voor het geval dat je telefoon gestolen wordt.

Door rekening te houden met een aantal van deze tips kun je ervoor zorgen dat jouw carnaval niet alleen heel erg gezellig wordt, maar dat het ook veilig is en je ook na het feest nog kunt blijven nagenieten van de onvergetelijke dagen!

Recent

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

23/05/2024

Wat te kopen voordat je gaat bevallen

21/05/2024

Zo verbeter je de werkplekcultuur

17/05/2024

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

16/05/2024

De logistieke uitdagingen van e-commerce

15/05/2024

Meer in deze categorie

Wat te doen als je betrokken raakt bij een rechtszaak

|
Algemeen

Zo verbeter je de werkplekcultuur

|
Algemeen

Maak je bedrijf duurzaam: 6 tips

|
Algemeen

Altijd al eens een groot feest willen organiseren? Zo pak je dat aan!

|
Algemeen
© Copyright Touch Stones Marketing 2024
hello world!